Zaščitna oprema Husqvarna

Nova serija zaščitnih oblačil Husqvarna za delo z motorno žago je izdelana iz materialov, ki jih standarno uporablja tudi vojska, saj se le tako lahko zagotovi največja trpežnost oblačil in svoboda pri gibanju. Nova serija oblačil je na voljo v treh različnih izvedba, vse primerne za celoletno uporabo

Preberite več: Zaščitna oprema Husqvarna

Zakaj STIHL 4-MIX

Večkrat nagrajen štiritaktni motor STIHL, ki ga poganja mešanica bencina in olja. Motor STIHL 4-MIX združuje prednosti 2-taktnih in 4-taktnih motorjev. Ima izjemno moč in občutno višji navor, hkrati pa manj izpušnih plinov, manj potrebe po vzdrževanju in prijetnejši zvok.

Preberite več: Zakaj STIHL 4-MIX

Zaščita pred rezi

S tem simbolom je označena osebna zaščitna oprema, ki je uspešno prestala testiranje zaščite pred rezi po standardu DIN EN 381-5. Pri tem morata biti navedena razred zaščite pred rezi in območje zaščite pred rezi. Razred zaščite ali hitrost verige ob stiku s telesom:

Preberite več: Zaščita pred rezi

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information

Naša spletna stran uporablja piškotke, z namenom da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. S klikom na potrdi se strinjate z uporabo piškotkov.

Za več informacij si preberite pogoje uporabe

Potrdi